Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 17, 2011

Red Velvet The Coffee Bean!!!!!!!!!!!!

Petang petang sejuk begini
kalau dapat minum
kopi mmg sedapkan

Nak2 dari
latte Coffee Bean

... i likeeeee!!!
compare to Starbucks
tapi manis sikitla...
gedix minum kopi O sudahlaaaa...

alahai sekali sekala
apa salahnya
layan tekak sendiri
tapi kalau orang belanja lagi sedap

lawan pulak dgn
"RED VELVET CAKE"

Kalau korang tanya bess tak
Red Velvet CB
bolehlaa...cuma rasa agak pelik sbb ada
"kelapa"....

Red velvet kat mnla paling sedapkan....
dgr Delicious punya pun not bad...nanti mau teraila
cake ni pun tngk mood nak makan...
time tingin jer bess selalu sgt
muak!!!


Psst: Itu jer nak cerita....tea timekan!!!!hari


16 comments:

mama tisya said...

member ckp red velvet kt coffee bean tk sedap..kita pn tk pernh try

DaZzlingLilLy said...

hah mmg betul red velvet coffee bean pelik sebab ada kelapa

Mimy Hamid said...

red velvet sedap bagi aku kat WHISK empire mall subang yang terbakar hari tu ...now tak tau la dah bukak ke x

Alinx said...

awww, lin ni mmg diehard fan red velvet cake ;-) ahaksss
lin x penah try lg red velvet CB, tp klu ada kelapa, mmg pelik kot. RV kat the whisk pun mcm so-so... so far yg lin dok teringat2 RV yg best is from "just heavenly", diorg ada buka kedai kat bangsar & pj. mmg penah tempah & beli saje kat kedai tu. mmg terbaik so far ;-)

(try google, just heavenly kalau nk cari katne diorg berada)

mamaNoriz said...

ai hantu RVC ni, selalu oder sana sini...
dan tersedap yg ai makan oder dr putrajaya...
dia sedap dan murah..

try usha blog dia phatmummy.blogspot.com k

SyaNa said...

aku xpernah lg mkn RVC
mmg sedap sgt ke wei??
sana sini org dok ckp psl RVC

lieyalatif said...

ramai ckp kat coffee bean punye sedap sis....tapi lieya tak penah le try lagi.....penah rase pun ehsan kawan2 opis sbab dieorg rajin beli online kat cake maker he he he

Rinna said...

Nyum2 sedapnyaa..tgk kek tuh.. kalau lapar mmg sedap..tapi kalau dah kenyang tgk pun tak nak.. :)

JMR said...

red velvet!!!! nyummyy..meleleh lak air liur nih..

Delicious-Cuppies said...

bila nak order RVC ai nie... hehehe...

ratusiput said...

aku lgla sian tak pernah makan atau rase pun RV ni...nak buat tak terbuat2.beb aku dr hari tu nak ckp lupa je...aku dok perati je follower hang tetiap hari bertambah.suke lak aku tgk.ehehe...

rasp said...

opis mate & my kezen buat RVC yg super sedapsss hehehehe....

azrinna said...

Wow! kecur tengok kek tu. Em...

annie deen said...

jom2..try oder ngan akak...hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

aku pun lum penah makan red velvet nie...

gee ryder said...

i tak pernah try. semua red velvet ada kelapa ke?
cam tak best jer haha