Klik Jangan Tak Klik

Monday, October 17, 2011

Jom Lunch McDonald hari ni ~ murah RM6.99 ajer!!!

Apalagi jomla serbu McDonald
murah giler
Quarter Pounder
with Cheese McValue Meal (M)
dengan hanya
RM6.99
ajer...murah taw set lagi...

tapi jgn lupa lak print dan bawak kupon ni...kang menganga
tak dpt rega diskaun...

Print your Original Coupons here

Valid untuk satu kupon jer tawww
print lebih sikit untuk kengkawan

Promosi bermula dari
17-25Oct
pergi jgn tak pergi...

Psst: Alahai aku tak pilaaa...sebab baru jer last makan McD...fast food tak leh kerap sgt nanti cepat tembun huhu

10 comments:

Bancik said...

terbaek..

Mimy Hamid said...

murah tp tula aku tak makan daging le..hehe

SYANI said...

Nasib baik offer ni seminggu.. Sempat lagi ni..

zailamohamad said...

thanks for sharing..

Beauty Farmasi said...

best nii

SURIA AMANDA said...

last week dah makan dah...

Rinna said...

Sedapnyaa.. tu lerr baru je makan hari..tuh.. :)

Delimasari said...

udah print = nk beli

rATu kEBaYA said...

bestnyer.. murah lagi.. tapi tulah pun baru lepas je makan mcD

el said...

smggu ofer boleh lah pi lagi..mmg jatuh chenta terus kt QP nie..sbb sllunya en. somi yg suka mkn..tiap kali g mekdi sllu dia pesan ni..el lak pesan bigmac...hehehe sedap betol..rs beger hat ni lebih kenyang skit dr beger lain hahahahaha