Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, September 13, 2011

Stock Fake Eyelashes & glue hitam

Senang!!!!!!!!tak payah tiap kali nak pakai beli satu2
La ni aku order online ajer

Amik ko!!! order untuk setahun kot
yelah aku ni jarang pakai pun
kalau nak gi jenjalan jer aku pakai
ada 10 psg murah pun murah dalam RM30 hengget ajer rasanya
lagipun yang ni material bagus jenis cam lembut
bukan plastic
so nampak natural

ting!!!! nak tayang selepas pakai bulu mata...haruslah nak tayang
earing bling2 sekali hehe

Ni tak nampak sgt.....tapi tak kira nak pose gak
hehehe

Hari tu pi SASA
nak cari "glue hitam untuk fake eyelashes"
yang katanya bagus ala2 eyeliner
so kalau pakai takler nampak kaler putih

Beli sekali span foundation
kalau nak foundation rata jgn guna jari jemari
better guna span
nampak lagi rata
aku ni biasanya senang guna jari ajer

Nilah dia glue hitam "SASA"tu
RM19.90 tapi beli masa "sales" ada 20% diskaun

Psst: So far aku pakai ok jugak...yg penting melekat.....

16 comments:

Rinna said...

Wahh bling2 gitu..

Berhajat jugak..nak try bulu mata pelesu nie..tapi..tu ler.. tak reti nak pakai..hehehe

lieyalatif said...

wah kelas sis....berbulu mate pelesu lagi....nangis rozita che wan tgk ni ekekeekeke.....

sis, cantik kaftan you!!

YanaMIB said...

sy mmg xreti nk pakai mende ni..pernah pakai ms tunang and kawen hr tu je..huhu~

ikiqzana said...

masa raya ke2 aritu pon pki bulu mata pelsu tapi yg sekerat jer.. mmg cantik kan posh.. suker pakai jugak masa nak jenjalan jer.

Mama Gee said...

bilalah nk reti pakai nih...hehehe

LYAfrina said...

xpernah pakai lg bulu mata..
tp lps tgk kwn blog y sorang tu akai bulu mata..jd tringin nk pakai... y pting y nmpak natural ...

tp nk pakai x reti..he3

ieda said...

hermm ok gak beli banyak kan beb
kalau murah , beli online nie ada kelebihan dia kalau org berniaga jujur kan :)

el said...

tgh nak cari bulu mata fake ni..nk pki kenduri kawin adek...nak glamer gak uuu...heheh kalo beli bulu mata tu..gam dia asing ke?

syanasaid said...

teringin nk pakai fake eyelashes
tp tak reti & tak berani nk coba
hehee

ratusiput said...

kat sasa kalau yg spasang2 tu mahal gak kan.aku ad bli aritu yg bulu ujung dia serong ke atas tp lom pakai lg.pakai yg lain dulu.tu pun dah putus aku kje kan.kena cari baru sbb aku ske pakai yg bulu lebat.bagus tak gam tu?leh try.putih nnti sik kna cover je ngan eyeliner kan...

Mimy Hamid said...

aku dah bertahun tinggal kan kegilaan bulu mata...malas la pulok...dulu hari hari ke opis mata hover je...smpi satu tahap jemu pulak

Dee said...

wah..kalah rozita che wan ni esok..hehehe..

♥Aien Najwa♥ said...

wah..10 pasang RM30..bagusnyer..murah..hehe..

[sutera kasih] said...

sy belum pandai lg guna bulu mata palsu huhu

MiYOKO SuKi said...

tak reti nk pakai bulu mata palsu niii...

Bitt (double IS) said...

glue hitam memang lagi kuat tapi jgn sesekali pakai nk cepat atau tangan gigil....akeekkkekee