Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 14, 2011

100,000 sudah!!!!!!!!!!!

Sibukkan...tapi gedikkan nak hapdate....
just nak kasi taw....

traffic aku dah berjaya
mencapai
angka
(drum roll pls)

**

**

**

**

**

**

**

**

**


**

100,000
jer....itu pun nak poyo
kira okla tu kebanggaan & pujian untuk diri sendiri
walaupun sedar diri blog ni tak seGAH blog pofular
tapi masih bertahan walaupun kekadang ada gak rasa cam nak berhenti...


Thanks for u all nyer support!!!!
tak kisahla silent reader yang masuk tak komen
tapi mai singgah pun jadilaaa
tapi semestinya untuk yang setia datang hari2 without fail thanks again

keep reading my blog yer..


Target seterusnya 1juta bley....melampau...bulehla kot makan tahun hehe


Psst: Siapa nak puji kalau bukan diri sendiri....hehe

17 comments:

el said...

congrat!!!
sape dpt tangkap 100K tuh?
kalo xde...100001 bleh x hehehehe

Jamiel said...

congrats..

Mr feckry said...

DASAT..........!

tiEra said...

congrats!!!!chaiyok2!!!!
kalau ikutkan blg tiera lg tak fofular..truskn usaha:)

lieyalatif said...

hohohoho...tahniah ...tahniah sis....sure hepi gituuuuu ....

NM02 said...

hebak mu.... ^_^

Mimy Hamid said...

keep i up on blogging bebeh

wallpaper2free said...

tahniah....

DaZzlingLilLy said...

wow bestnya..tak lama lg dapat la target 1 juta tuh..

Dee said...

ada ke yg dpt print screen? tahniah ye!

nick dot anis said...

tahniah2..keep it up..:-)

Azmiezas said...

tahniah!!..

Eri-chan said...

hebat tuh....

ieda said...

tahniah beb ! bukan senang tuu :)

Softtouch [Hanim] said...

tahniah sis...ramai tu reader blog sis....teruskan berblog yer sis....

rasp said...

perggghhhh dasyat tu...
congrats!

NUNU EERA said...

congratz.. keep it up..