Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, August 16, 2011

Heboh Egg Tart KFC ni sedap sgt ke!!!!

Heboh dah lama nak terai
"Egg Tart"
KFC yang katanya sedap sgt tu...
asal tengok kat blog teruja
harusla teraikan
(walaupun aku selalu lambat nak mencuba)

blogging punya blogging terjumpa
kupon free apalagi pucuk dicita ulam mendatangla jawabnya
free 2 bijik lagi...

Lagi satu jgn main menonong jer pi mana2 KFC outlet taw
kang sat lagi takde buat sedeh ajer
hanya certain outlet jer yang ada
"Egg Tart"
ni

Tapi bersyarat ingat KFC saja jer nak kasi
"Egg Tart"
free ke takde maknanya
aku pun teruja nasib baik baca
T&C dulu kalau tak malu ajer
rupanya korang kena print coupon color or black & white yer
(pakai yang dlm blog aku ni pun bley)

Lepas tu kena beli
promo terbaru KFC
"chicken black pepper"
aku takeaway jer
sbb nak berbuka kat rumah

ada sos black pepper & sweet corn

Nilah rupanya
"Egg Tart" yang shedap sgt tu
tapi pelikla yang aku beli ni cam kureng jer intinya
(maybe sbb free kot)
tapi yang my bro beli tu intinya
padat
tapi kesedapannya boleh tahanlaa

Cubalah yerr!!!!!total RM10.25 ajer

Psst: Aku terai KING"S conf nyer inti lagi rich...dari segi rasa aku lebih suka KFC kot...


8 comments:

Joy said...

dah mkn jugak. ok sedap. boleh masuk tekak.. ;)

Lieyda said...

alamak, nk kena bli la ni jwbnyaaaaaa

Mimy Hamid said...

aku dah rasa posh...sedap gak leh tahan..kena la ngan taste aku

el said...

sedap lak el tgk..rs lapo tu bertambah2 hahahaha...

lm x wat egg tart huhuhu

Eri-chan said...

blm try lagi. tapi Portuguese tart yang sedap dekat King's Confectionery la...tapi u dah rasa sedap ek KFC punya...

mama tisya said...

mmg sedap egg tart kfc..mkn panas2 lg sedap tp dh sejuk pn sedap...oh kena bli set ayam blackpepper tu ek

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

egg tart dia mcm portugese egg tart ek? kalau yg portugese tu mmg sedap..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

mcm nak cuba try test ja...agak2 ptg ni ada ka yg mau p beli ni...huhuhuhu..