Klik Jangan Tak Klik

Thursday, August 25, 2011

Checklist Raya ~ Rumah pun nak beraya

Kalau nak raya bukan tuan rumah jer nak beraya...
Rumah pun nak beraya

Jadinyer pi la survey lampu & kipas kot ada yang terkenan
nak makeover sikit dining

Kipas lampu ni...santek gak...senang ada lampu + kipas sekali

Yang ni pulak pesen baru
lampu tu terang & kipas tu laju.....cuma aku tak suka pesen camni
lagi satu kebaikan kipas ni takde bunyi...senyap jer..
kalau yang suka moden style or contemporary
okla kot

Mr Y sukala pesen ni...kekadang kalau bab rumah aku tak kasi
Mr Y masuk campur sgt..sbb minat kami berlainan
aku suka English
(tapi bukan yang jenis penuh satu rumah bunga sana sini...semak mata)
tapi Mr Y suka gaya moden...

Of course akula yg menang...hehe
Last2 aku pilih yang ni...sesuai dgn gaya english kunun2nya

lampu kat sini santek2 tau....

berkenan sungguh dgn lampu ni stylo & elegant

Tapi Mr Y pulak sibuk dgn mende lain...sibuk dgn lampu lip lap
untuk studio dia...nyampesss
nak buat konsert hari raya ker

kipas kecik ni sesuai untuk deko...tp rega mak aii
RM200++ tak kuasa aku

Aku kalau nak beli lampu...kipas ...mesti mai sini
layanan bagus & harga pun affordable...mmg berbaloi
tauke dia pun bagus

Located kat Sg Buloh...next to Maju Ahmad tempat aku selalu lepak dgn Mr Y
"mengeteh"

Psst: Beli jer pasang nyer idak lagi hehe....takper beli dulu...tunggu weekend baru nak projek

9 comments:

Mimy Hamid said...

rumah pun beraya yerk..huhuhu semua serba baru la posh..lampu very thee...kelasssssssss

Masni Syafie said...

kipas yang moden contemporary macam saye la..hehe.tulip
lampu yg awak berkenan tue mcm umah sy jugak..hehe.

sy beli kat kedai Avallon, meru..rege pun murah jugak n cantek2..hehe

selamat hari raya

lieyalatif said...

sis posh,

selamat hari raye maaf zahir dan batin...semoga lebaran kali ni membawa seribu keberkatan buat kite sume...insyaallah...

hati2 pulang ke kg...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

santek2 nya lampu kat situ kan...JADI apa pilihan hati anda?

syanasaid said...

bestnye rumah pn dpt brg raya
hehee
best dpt deco2 umah

YanaMIB said...

wahh sis mmg deco sungguh2 nih..wajib wat opn ouz ni tau..jgn lupa jemput..hihi~ =)

Rinna said...

Wahh berlampu raya laa tahun nie yer Posh.. cantik lampu tuh.. :)

el said...

raya ni kalo xde yg baru mcm x meriah kan..hehehehe..cantek2 lampu gitu..kalo letak kt umah mil..mau jahanam..yelah umah kayuuu anak cuci rmi

DaZzlingLilLy said...

kipas yg bila ON kembang tu rumah i ada 2..hehe..