Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 1, 2010

Bukan Cozy Corner tapi Cozy house

Kan dah lepas terai2 baju tu
terusla pi cari tempat makan fav aku kat Ampang Park
Cozy Corner...ni mmg tempat fav aku kalau zaman keje kat sini dulu
dah naik muak asal office gathering jer mesti makan kat sini

So ingat mau repeatlah
paling aku tak lupa
"Nasi goreng Bandung"
&
"Chicken Marryland"
mmg tu jelah yang aku akan order pun

tapi hari tu aku pi mak aii punyer ler penuh
aku bab2 beratur pasal nak makan ni
sori!!! eee tak kuasa
takkan nak tunggukan ...dah ler nak dekat buka puasa
Mr Y senang ajak pi mamak ajer
takmo ler aku

Last2 kat hujung dunia tu jumpa adik beradik Cozy Corner
tapi nama jer lain Cozy House

Sementara nak tunggu order baik amik2 gambo dulu
lagipun lambat lagi nak buka puasa
takper janji ada tempat

Mr Y mcm biasa tak habis2 dgn air
durian belanda yang takde rupa durian belanda
tapi sedap gak

aku pulak order air asam boi
masam2 manis
oppps lum leh berbuka yer itu eksen saja

Mr Y pantang nampak cik kambing
lamb chopnyer
tapi spoil daging kerass daaaa
tapi sos tu sedap

Aku tak nampak apa yang bess pun so order jelah chicken chop
tapi bese2 ajer
still tak leh lawan Cozy Corner yang sedap tu

eksen lagi jemput2 makan2 yer
kene tunggu azan dulu
siap pindah meja sbb nak comfort ambil gambo

Dah kenyang angkat kaki ler
apa mau tunggu

buat free promo jab
tapi kat sini rege dia murah ler sikit dari Cozy Corner


Psst:Kat sini macam2 ada dari western food, chinese food & malay food cuma yang takde mamax food

20 comments:

Mr feckry said...

seyes, memang cun tempat tu..

TopsyTurvyMum said...

mmg nampak cosy restoren tu..

Softtouch [Hanim] said...

nasib baik tgk2 pic mkana ni pagi..xdelah rase lapar sesangat..cube ptang kang tgk mau terleleh2 air liur nie...

diana said...

tak sedap ke,sedap?
ke ok2 saje..?

LyNn HaMzAh said...

erm, kat ampang point ker?

J.L said...

lawa tempat ni..sesuai dgn nama nye..x pernah try lg ;)

☆ lieya latif ☆ said...

lieya penah mkn sini tau sis,. tapi lame gila dah.....mmg sodap kat sini.....menu pun pelbagai n berase laaa...

suke laa tgk baju sis....cute!~

AngahSayang2314 said...

salam

mamamk tadak ya.... hehehee

rasp said...

cozy corner time2 posa mmg full house sis...
kena reserve dulu, kalo dak nasib je leee...
cozy house tu i pernah try gak, sbb cosy corner penuh...
tapi cam u gak aaa...tetap rasa food cosy corner lagi mantops :D

Delimasari said...

nmpk sodap tu!!!!!!!!!!!!

fikaryna said...

chiken chop..terliuq!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

beb i miss uuuuuuuuuuuuuuu....wah xpa lepas pantang aku makan sedap plak...:P

mummysyafie said...

chinese food pun ada yer..kalau bawak family gi sini mmg tak rugi

gnesop.com said...

boleh la cuba nanti :)

NUNU EERA said...

cozy corner kat ampang park 2 kite suke.. cozy yg kt great eastern mall pun layan jugak..;) senang cite cozy ni blh thn la..

Eri-chan said...

ooo ye ke tak sedap sgt...i selalu p cozy corner kat GE Mall tu..confirm sedap dan mmgle kena beratur je everytime dtg

ieda said...

waa western food dia nampak menarik beb .. den kalau gi tmpt camni memang layan chicken chop jer lahhh :)

ieda said...

waa western food dia nampak menarik beb .. den kalau gi tmpt camni memang layan chicken chop jer lahhh :)

Lady of Leisure said...

femes kan cozy corner tu.. aku penah makan situ sekali dua husband yg perkenalkan sblm ni tak tau pun hihi

Mimy Hamid said...

GE MALL nya cozy corner sedap wehhhhhhhhh marbeles..