Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 6, 2010

Harap maaf rancangan tergendala

Aku adalah sgt sibuk so memandang aku takde masa nak update
entry
jadi aku mau kasi tau yg aku sgt2 sibuk
harap maaf yer
kerana aku takde masa nak blogwalking
& update new entry

sbbnyer ialah beselah
pasal kerojerla apa lagi
heavennyer kalu full time blogger
hehe

so aku kene fokus...walaupun aku ada gak curi2 blogwalking
windu sgt dgn korang semua
huhu


Psst: Tension taw tak leh nak blogging huhu..lepas gian walaupun short entry.....babai

11 comments:

NeenaAnuar said...

takpe.. pahamm.. kerja harus diutamakan.. walaupun dlm hati begitu meronta2 nak tengok blog kan! hehehe... ku sangat2 memahami perasaan mu itu! :D

lina said...

Take your time dear...take care..

sI tEDI said...

sila suruh mr poposh update!! :P

Softtouch [Hanim] said...

xpe sis..buat keje tu dulu..Biasalah kita mkn gaji kdg2 sibuk kdg2 tak..Keje lebih penting..Nnti ade masa br buat blogwalking..sy tunggu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo sian kawan aku sowang nie sibuk nyek..aku pun sibuk skit la this week..sebab next week bos aku nak bercuti kan...hehehe..aku pun rindu ko jugak....
wah mr poposh uat mata stim la plak...

LyNn HaMzAh said...

alahai...kesiannyer...tak per utamakan kerja tu dulu...nanti bila ada masa update citer yer...

ratusiput said...

takpe...takpe...paham..aku pun kdg2 bz gak...ehehe...

☆ lieya latif ☆ said...

takpe sis...slow2 sis...settle keje dlu...pastu leh blogwalking....ape2 pun cpt2 update....suke bace celoteh sis!

y@n@ M!B said...

blogger tegar haruslah gian kan..dpt usha entry sket pn jadi la..huhu~ =p

ieda said...

mu sebuk2 punnn beb .. haku setia menerjah .. hehehhe

x jemu2 beb .. amboi2 baikkk punyer poposh posing ehekssss :))

Eri-chan said...

pandai u letak Mr poposh sbg gambar depan entri ni..hehe semestinya mau baca walaupun tiada kisah kucin.