Klik Jangan Tak Klik

Monday, February 1, 2010

Hari Ini hari saya

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

"Happy Birthday to me
happy birthday to me
happy birthday
happy birthday
happy birthday to me"

Dah bertambah umur aku
tang ni yg tak bess ni
hati tu nak jadi "rumaja" jer
memanjang

Alhamdullilah
aku masih di beri
peluang oleh ALLAH
s.w.t
utk terus bernafas di buminya
ini...
takde apa yg aku mohon
semoga hidup ni dipermudahkan
dan dimurahkan rezeki
kalu ada rezeki of course
"I want baby"
itulah hadiah yang paling aku nak sgt
dari dulu

aku tak mo cakap
bnyk today aku nak p "treat" myself
dari hujung kaki sampai hujung rambut
aku tak nak ada gangguan dari sesapa
my hp will be off
just me & my self
apa punya ayat daa
saper lagi nak "syg" diri kita
kalu bukan diri kita
before kita syg org lain baik sayangi diri ini dulu
kan
walaupun kdg2 aku pelik
dan kdg2 terpikir kenapa
kdg2 dunia ni pun tak adil
org yg kita buat baik
tk hargai kita tp org yg "tak brp nak baik"
tulah semua org syg2 sgt
takperlah dunia ni hanya sementara
yg kekal yelah "akhirat"
maaf kekadang teremo jab
aku ni pun hanya manusia bese
mengharapkan org lain paham perasaan kita
tapi entahlah apapun baik mintak pada Allah
taala dari manusia
yg sebenarnyer lebih kepada
"hipokrit"
bila susah cari kita
bila senang manusia mudah lupa
bukan mengharapkan
balasan cukuplah
sekadar
untuk dihargai

takmo emo2 lagila
kekadang dpt luahkan
mcm ni I feel great
thanks pada korang sumer
yang sudi jadi kwn
blogger aku
and always make me happy

lagipun Mr Y keje
takkan aku nak meroyan sorang2 kat umah
baik aku pi buat something
since kita orgnyer birthday dekat2
so we will plan another
celebration on another day

By the way sempena birthday
aku for year 2010
aku ada suprise
lagi...
tunggu sok naaaa
kita tngk saper yg kene
kuang kuang

Psst: Nanti tunggu update apa aku buat yer.....happy Federal Teritory day....jgn jeles tiap2 tahun aku untung tak yah amik cuti sbb seluruh KL celebrate my birthday..hihihi


32 comments:

BezBuddy said...

epi bezday akak...wishing u all happiness in dis world =D

CikMin said...

hepi besday dalink..semoga panjang umo dah murah rezeki ye...mai dtg rumah join cabutan bertuah..klik2 dell sama mas...

NaNaJoe said...

sis.....happy birthday!!!ma God bless u...huhuhuhu~~da bertambah umur kn??

I doakan cepat dpt baby k...aminn~~~

Mia-Ina said...

smoga hadiah terindah tu kn hadir jua dlm hidup kak posh.amin

Ena Qalinsya said...

epi bsday 2 u
epi bsday 2 u
epi bsday 2 POSHHH
epi bsday 2 u
~Moga dipanjangkan umo dan dimurahkan rejki slalo posh...

nak pezen? hmmm meh address tp ni kira bonus pezen gak iaitu aku klik flymas ko...

a-as said...

selamat hari jadi!

ucapan biasa..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..yeay! tambah 1 more year. no worries, umur tu nombor sajork ;)

Lady of Leisure said...

happy birthday posh...
aku sentiasa doakan ko dimurahkan rezeki dan diberkati allah selalu...
btw ko aquarius ek? kalau aquarius sama lah ngan aku hehe..
:)

Cik Tulip said...

happy birthday sis..
may Allah bless you..
smoga akak happy sllu k..
luv u more.. :)

Azmiezas said...

Happy Besday, Posh..

Semoga panjang umur, murah rezeki..n dapat baby cute tahun ni yer...!!

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday sis...
semoga apa yang sis impikan akakn ditunaikan..InsyaAllah..semoga pjg umur n dimurahkan rezeki...Amin...

makdara terdiva said...

hepi birthday posh..semoga terus gojes selalu..muahahaha!..

dan semoga cepat timang baby..lalalallala...

Delimasari said...

hepu birthday poshhhh...
bahagia sentiasa...

zulhilmi bdk blur said...

hepi bufday....!!!
hihihi...
ad hadiah x..
hihi

atty's said...

SELAMAT HARI JADI POSH ..SEMOGA POSH DIMURAH KAN REJEKI .DAN BAHAGIA SELALU ..SERTA SEHAT SELALU ..
KTY DOAKAN POSH DPT BABY NANTI..AMIN ..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

wahh..ni sesi luahan di hari ulangtahun kelahiran ye??

Selamat...semoga selamat semuanya. Apa yg posh harapkan..apa yg posh usahakan..semoga berjaya.

psst; bkn seluruh KL je kan cuti ri ni..Putrajaya ngan Labuan pun kan??? hehe..

adikmanje@ellyazarmilia said...

Dear..eppy bezday ye..semoga murah rezeki..panjang umur dan di berkati Allah selalu...semoga yg dihajati dimakbulkan tahun ni...Amin...

iNa said...

happy birthday..
moga pjg umur...n murah2 rezeki slalu....

wish u all the best.. :)

y@n@ M!B said...

Selamat hari Jadian sis!! moga happy and success selalu..keep up blogging ya =)
syok glerrr besday time cuti..mmg every year kompem cuti lak tuh..haha..jeles2 ;p

IxoR@ said...

happy sweet birthday....

semoga apa yg diidam... menjadi kenyataan....

:)

ieda said...

eppy bday beb ... semoga panjang umur dan yg paling penting yg muuu nak tuh termakbul ..

banyak kan lagi berdoa dan merayu kepadanya .. agar doamu ituewww dimakbulkan .. insyaallahhh aku doakan jugak beb .. sobx3

babyfreaks@ratusiput said...

hepi bday utk ko posh...sowi lambat ckit wish...aku ade sikit bz arini.kol 10 mlm baru sempat jengah blog.so...moga ko hepi2 slalu n of course aku akan sntiase doakan yg terbaik utk ko.pssttt...mane address ko beb...email kat aku nnti k..

POSH76 said...

thx korang sudi wish kat aku...i really appreaciate ...syg korang sumer hehe

TopsyTurvy Mum said...

Happy Belated b'day Posh!!

Semoga sentiasa dalam rahmatNya..Amin

Flo Alfera said...

Happy birthday dear!!!! wish more birthday to comes and May God bless u!

d.a.m.i.q.u.l.a said...

oo besday ko ke.hepi besday!hehe muge tercapai sume impian dan cite2

rasp said...

happy bufday sis!
may all ur dreams come true!

Mimy Hamid said...

hepi bezday beb..stay cuties pretty as u are ok...moga pnjg umur

ikiqzana said...

hapi belated besday posh..

SuRayA^i. said...

sis, hepi belated bufday!~
lmbt wish plk =D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie besday to u..semoga semua impian dan harapan ko bakal menjadi kenyataan..aku mendoakan yang terbaik tuk ko...insya-allah ada la nanti rezeki anak tue...i pray the best 4 u...

NeenaAnuar said...

babe!! sorry for the late wish... I dah baca.. cuma tak 'larat' nak drop komen.. hari ni baru buat marathon kat blog kengkawan..

anyway... HAPPY BIRTHDAY TO YOU MY DEAR.. MAY ALL YOUR WISH WILL COME TRUE!!

sgtt jeles ur b'day every year is a public holiday... huhuhu...

zue @ annaleeya said...

alamak.... dah lmbat nih... ape pon, hepy belated besday yer posh... smoga sukses slalu & cpat dpt beby erk... Amin..