Klik Jangan Tak Klik

Monday, June 8, 2009

Sedapnyer BOBOM

On Saturday tak p mana2 so cam bese housekeeping...hubby pun tarak p biz karaoke org kahwin...tinggallah dgn si MONTEL ni...nilah aksi ngada2 dia lepas mandi + grooming....tuceng pun mau vogue jugak...

Nilah aksi dia lepas dah mandi & mamam kenyang2 apalagi BOBOM laaa...siap tutup muka...

Sebelum BOBOM mesti mau angan2 punyer...siap silang2kan tgn...tido mau control macho ker ..ayu ker...entahlah dia ni kekadang confuse.

zzzzzzz...BOBOM sampai tutup muka...mau privacy....

Pandangan dari atas...udah macam GUINEA PIG pun ada

Nikmatnyer BOBOM....sampai tersembam...sedap sgt kot

Ada yg tergolek ni kang...BOM meletop pun tak sedar...

Ni mmg2 betul BOBOM nie....dah tukar posisi

Alamak rasa cam nak demam lak pulok...weekend ari tu hubby selsema...takkan jangkit kot....harus telan panadol nie....

11 comments:

Iena said...

aku x suka kucing! aku tgk kucing tu cam tgk rimau!

POSH76 said...

iena...aummmmmm..hehe

nona said...

haha...comelnye tido...siap tutup muke lg..
rindulah nk ade kucing lagi..

POSH76 said...

nona...tulah pasal...mmg geram sgt...susah nak dapat tngk dia posing cam gitu...bela lah sekor...tapi make sure kena jaga betoi2 tau...

Mia-Ina said...

wah..suke nya kucing tu...suke tgk je...tp x minat bela kucing...hehe

posh..pandai ek komen mia.

ada ke bakat mia jd penulis?

eeei..pfs ckp mia jiwang //posh rs ye ke???

POSH76 said...

mia....ramai gak tak minat kucing...bela pets ni bagus....peaceful..

betullah MIA mmg ada bakat...jgn sia2 kan bakat anda..

Maybe ada sikit kot...baguskan itulah jiwa seraong penulis..chewah...

ieda said...

salam posh

uik aku suka kuching .. tapi takut dan geli nak pegang ... heheh tomei2 lah tuching koo nieh .. geram aku nengokk haaa

uik den dan hubby rambut masoo kocik perang lahh .. cam anak2 den .. tapi skrg dah back to normal .. itam ... tapi x itam sgt lahh .. hahhahah dah keturunan nak buek camnooo ...

POSH76 said...

Salam ieda...leh tak suker kucing ke ...hehe...kucing oklah very luving...

original la nie...tak yah nak kaler2...

shi3la said...

alahaiiiiii.....

Anonymous said...

cutenya dia posh!!!! rasa nak ciom2 je!!!
* apsal dah lama tak jenguk BFT?

POSH76 said...

hi shiela & saper ni yek...

dia mmg ari2 kena gomol pun..hehe...sibuklah beb sejak ada blog ni ....rindu gak dgn BFT...hehe