Klik Jangan Tak Klik

Friday, May 29, 2009

SEMANGAT TBL M'sia

yessa keje aku dah habisss...so aku mau kasi final entry utk this week..yelah weekend aku tak leh nak update..aku kan takdok laptop (huhu sambil buat muka sian kot2 hubby mau beli..nak pakai duit sendiri kodokut...)...kalu tak mau aku update siang malam...aku dah addicted dgn blog la ni...takper jgn addict to DRUG sudah...best apa baca & update blog..naper aku takde dari dulu lagi kalu tak mesti aku lagi banyak citer...aku kan suka story & membebel ajer.....so kat blog nilaah tempat aku express my feeling...semua jenis feel ada...and bonus dpt kenal dgn bloggers and exchange idea & opinion...best2 i like...

Kasi warm up sikit sbb aku yg lagi excited dari all the contestant...first of all aku nak ucapkan TAHNIAH bukan TAKZIAH hokey to all the contestant yg berjaya masuk ker contest TBL ni...aku actually dah p buat lawatan tak rasmi ke setiap blogger yg berjaya masuk ker TBL organize by Kaseh http://transformasi2009.blogspot.com/ (angkat kaki sikit utk kaseh hehe) to give them support & share idea supaya depa dapat merealisasikan transformasi impian diaorg utk get slimmer & healthy the most important thing... korang jgn sibuk nak kurus tapi tak makan & makan pil yg bukan2 tau...buat dgn cara yg sihat...bnyk blogger kat sini yg leh membantu...dan aku faham perasaan korang because aku pun dah pernah alami...tapi tak terbabaslaaa....hampir2..

Remember takde nak short cut utk kurus hokey...yess korang leh amik pil2...it helps actually tapi once korang stop konpom u will gain weight back..so better get healthy diet & most important WORKOUT...WORKOUT....alah kalu malas pun buatlah sikit2 janji buat...make sure everyday keep on moving & sweat...busuk2 pun p la tawaf satu sopping complex tu...ni exercise yg paling aku suker....

Oklah tu saja yg nak aku bebelkan....aku pun still in process nak buang lemak2 yg ada ni....i think semua pompuan very concern with their body...walaupun ko kuruih...ko still ada problem with gain weightkan...until today I'm still fighting with my body weight...kejap turun kejap naik...

REMEMBER U ARE NOT ALONE....SEMANGAT JER TAK CUKUP MESTI MAU BUAT...BUKAN SENANG MAU KURUS TP MAU GEMUK SEKEJAP AJER SO SAYANGILAH BODY ANDA....NAK PAKAI LAMAKAN

Saje tepek gambo ni walaupon aku lum ler kuruih lagi...entah2 all the contestant nanti lagi kuruih.....GOOD LUCK & ALL THE BEST...aku AFUNDI sumer....nasib baik tak kena hantar SMS...haha...sorry girls aku kalu tak tepek gambo tak sah...itu my blog prinsip...blog pun ada prinsip ker???....jadi kalu korang nak termuntah ker nak terkutuk ker harap di ampun ya...

5 comments:

ieda said...

salam posh

uik x kuwogh lagi nieh ...
heheh ok dahh .. kuwogh sgt x cantik nanti .. heheh

A D I A said...

posh, apesal i rasa struktur badan u sama macam i eh. org kata i kurus, tapi i tau la badan i.

bawah i agak lebar, genetic rasanya. so kalau bada naik mmg situ naik dulu. tapi i belum tahap diet mendiet ni. cuma skip dinner je 2-3 hari. then back to normal. belum ada kesedaran.

Cik_Nomi said...

haih.. dah comel la body tu.. janganlah kurus2 sangat.. cume yelah kene jaga arh takmo naik lagi kan.. orang yang ade experience naik ni.. mmg rase cam cepat je nak naik..huhu..

nway..thnks four your full support.. keep supporting us.. u will get our vote pulak nanti..HAHAHAHA

POSH76 said...

salam ieda....tapi aku mau kuruih lagi...hehe...

POSH76 said...

adia...tapi aku tngk hang mmg kurus laa beb...samalah kt bottom part besau...menci tau...i tak leh i kena diet...huhu