Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, April 1, 2009

My beloved POSH...meow

Aku so far takde mende nak update so aku update gambo kucing kesayangan aku...

Membute jer keje nyer..mana tak kembang...makan2 tido..hehe...

Susah nak dapat gambar dia posing camni...bukak mata..asal aku amik gambar dia mesti pejam mata...tngk perut dia tersembol...

Ni picture masa hubby bawak2 dia g jln2 makan rumput...cam jakun kan...dia kan indoor cat mmg tak pernah kuar nyer..so bawak ler jln2 mcm anjing..kucing lain tngk pun takut sbb badan dia besau compare to other cat...

So far aku masih menten dgn diet & exercise ..yesterday dah masuk 8 days...lagi dua hari nak masuk LEVEL 2...

9 comments:

-iLLa- said...

comenyaaa pakai baju..ekekkee

-iLLa- said...

comenyaa pakai baju...

POSH76 said...

comeikan org tak de baby camnilaa...huhu

E-RA said...

Mak datuk.. gemuknye kucing ko.. dh tu comei plaks.. mesti manja mcm baby kan...

POSH76 said...

10kg tu beb...doc dah suruh dia exercise & catu makan ..tp aku tngk camtu gak tak kuruih2...tp aku suker dia gumuk..jgn tuan yg gumuk sudah haha

shi3la said...

wahhh kiuttt jerk pakai baju..nanti haku nak test kucing haku kat umahh ahh...

try kasik pakai baju Danial..mau kener maki ngan Danial nihhh..huhuu

kakk..ko selalu ar update konyer menu ngan xcersize bagai tuh*abaikan hakunyer ejaan..*haku teruja bacer tau..walaupon haku sedar haku takleh nak meng-follow care ko tp haku suker bacer tau..hehhe sgt jakun haku tgk ko diet..

POSH76 said...

baju baby tu...wa kedekut tak mo beli baju pets utk dia..
takper sheila dah selim dah ..akak ni yg kerlaut kena usaha dgn gigih nak dptkan body anak dara katanyer...haha...

Cik Emi said...

aik? makan rumput? cumelnyaaaaaaaa

POSH76 said...

makan rumput utk kesihatan...tuceng pun kena amik vege gak..