Klik Jangan Tak Klik

Friday, March 27, 2009

Baju baru


Tak habis2 kisah baju ni mesti korang nyampahkan..tapi korang pun asik tanya beli mau beli. Last 2 aku beli gak sbb dpt ongkos dari hubby diakan mashuk ari ni...leh ler bodek sikit. Lunch hour dah nak habis ni last2 aku grab jugak. Sbb sibuk gak menerai baju lain. Kalu tak sok aku nak pakai baju apa (mcm takde baju lain..ngada2 haha)Tapi aku tak beli saiz M ok ..aku beli saiz S...tak caya tngk..

bukan sbb aku sudah kurus tapi aku rasa M tu mcm besar lah ...aku ni kan atas kecik bawah besau...so S ni kire ngam2la apa org kata just nice...manalah tau lepas ni aku SELIM..senanglaa dah ada baju fit sikit...
Sambil tu sempat gak aku try baju ni. Aku suker tang lengan tu..tapi aku pendamkan jerlah dulu..sbb lengan aku kan mcm BIONIC women lagi...

Maybe lepas complete 30days JM aku baru leh merasa nak pakai baju ni...fit tul baju nie...

Dah citer pasal bajukan citer pasal progress diet & workout aku lak ...nak pakai baju lawa2 kenalah body pun lawa

OAT WITH OMELETTE

kuning telur ada termasuk sikitlaa...putih telur ni bagus utk upkan metabolisme..pastu aku letak pepper bnyk2 ..tumbuk tung tang tung tang bising ajer..sbb yg serbuk nyer dah habis. Omelette tu aku ada letak sikit OLIVE OIL...dlm oat tu pun aku letak bnyk2 pepper..pepper ni pun membantukan dlm proses penyeliman...cam makan prg PANTANG lak..aku msk simple jer but healthy sbb aku nak buat workout cepat. Tapi hubby aku puji sedap cam makan kat hotel...terkembang sat lah aku..

Citer pasal JM aku dah buat utk hari yg keempat..masih mengah lagi tapi aku akan tetap teruskan perjuangan aku untuk habiskan. Tak puas dgn JM aku sempat gak buat sauna before sleep. Obses sgt nak kurus...gelojoh

Nilah senaman angkat kaki...kalu korang nak selim kan kaki..aku cilok dari geng cari.com. so far aku dah buat hari2...tp mmg siksa imagine nak angkat kedua2 kaki at one time...bkn sng tak caya try..i buat 30x.

Ni pun buat gak sebelah kaki punyer..30x gak

Aku dok usha hubby soh beli ni..dia kata Ok tapi biler tah nak beli..aku ada yang manual ajer...sedih..ni ada fat analyzer.

Ha nilah lunch aku ari ni.Ingat takmo makan nasi..sbb hubby nak belanja dinner mlm nie..harus aku paw dia mlm ni..tp biler kenangkan aku sedang berdiet...terpaksa lah aku makan ala2 kadar ajer..

Nasi separuh jer tau...tempe+togeh+dua ketoi tauhu jepong..nasi 1/2..tp aku makan suku aje..oklaaa tu...

3 comments:

luv_ma said...

cateeklaa...ma pun kenan yg first tu nichii kan..?

POSH76 said...

yes u are rite..nichi la ni...kain dia best sejuk ajer..

misz seniey.. said...

diet..diet..diet...