Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, June 26, 2012

AVON Perfume ~ Wanginyerrr!!!!!!!

Asik makan2 jer meh kita wangi wangi pulak
besela aku kan tak "menjual" 
membeli lagi ada
pantang jer kwn hulur catalog ada jer yg aku nak order
tak banyak sikit pun jadila
tulun kengkawankan
Yang aku berkenan
sgt dkt Avon ni
sbbkan nak sgt "menda" ni
jeng jeng nila mendanyer
"mug"
tamakkan sampai dua
satu utk Mr Y satu utk aku
sedap hokey minum dalam mug ni
dan ada style bile minum dalam mug ni hehe
beli perfume 
infinite 
dan jgk my fav dari dulu dan selamanya
wangi melekat hokey...bau soft and lasting...tp jgn beli 
yg botol kuning tu tak bess sgt bau dia

Psst: Perfume bese2 ni utk guna harian...kalu yg mahal tu syg...guna bila nak keluar dating or special occassion...kalau avon ni mekap mmg takde jodoh semua tak bess...tapi kalau perfume aku suka sbb tak bau mcm minyak wangi "murahan"

16 comments:

el said...

el pun suka perfume tu
satu lagi sweethonesty..sgt syok

mug tu pun sgt cun

lieyalatif said...

far away tu mmg peberet sepanjang zaman tau sis....sebab bau die mmg sedap...lembut ajek....

kakcik said...

Kakcik adalah sangat 'kalah' dengan bau minyak wangi! :(

norhidana said...

rasanyer ni lah perfum avon yg mmg org akan cari dr dulu sampai skrg...
dulu2 masa rajin jd pembeli avon ramai bdk2 opis yg kirim prfum nih... dr semua usia, dr yg umur 50+ sampai umur 20+..

FARHANA AZIZ said...

kite suka women of earth.refreshing!

Zana Md Nordin said...

cantik mug dia
nak gi avon gark ler..nak cari mug tu..
ha ha ha..pantang betul, mudah betul tergoda...

tp perfume avon yang Far Away tu mmg syiokkk bau dia...

uncle said...

kalau avon...pilihan uncle adalah minya wangi...fergie ..ahahaha..walaupun bau-bau keperempuanan..uncle suka..

Neeza.Areef said...

elegent lah mug tu..nk pg avon lah pasnie..hehe

SURIA AMANDA said...

lama i x beli product avon...kat opis ni x tau la sapa dealer eh..x pernah nampak..dan xde yang hulur katalog

Rinna said...

Cantik laa Mug tuh..

Tahan lama tak minyak wangi avon?

LydSunshine said...

Perfume avon lahan lama kan bau dia. Sy suka sweet honesty.

Bitt (doubleIS) said...

pernah ada gak yg pic last tu hehehe ;)

ALoNa CintamaniszLite said...

avon ni akak sesuai ngan bra diorang, hehe..

NUNU EERA said...

air jdi sedap ye minum dlm mug tu? hehe.. far away tu my mom yg ske pki.. bau die agk kuat n tahan lama..

ibh_sue said...

Kak Posh.Outspken wangi juga tau..(^_^)

Reena said...

I suka yang butterfly tapi perfume avon ni not bad jugakkan bau dia. Harga pun affordable :)