Klik Jangan Tak Klik

Monday, February 27, 2012

Jom Bali I'm Alone & Sumpahan Ripley's Believe It Or Not!!!

Aduhaiii dah 2 kali aku "terkena" 
asal nak hapdate entry pasal
"Ripley's Believe It Or Not" 
jer entry tu ilang....pastu tak lama kang tetiba muncul entry tu balik
"sumpahan" ker apa ni
(propa jab)
start mengarut dah aku ni
eee geramnya!!!
Memandangkan aku tengah kebengangan taip2 beria pastu ilang...
layan jelah entry 
"Jom Bali" ni
tapi jgn mare yer....aku tak makan apa2 sgt
cuma order 
"teh tarik ice"
sedap biase2 ajer...tp portion leh share 2 org besau naaa
jenuh nak ngabeh...last2 tapau
Hajat di hati mmg nak makan
sbb tirgoda dgn menu2 yg ada
tapi sbbkan I'm Alone
so order jela set roti bakar
takdok selera kalau makan tak berteman
ngengada!!!

Happy Lunch you all!!!

Jom Bali ni kat dalam Tesco Damansara yer
berdepan dgn IKEA
more info leh check the kat sini yer
Psst: Sat lagi entry tu timbul balik siap...confirmlaaa "sesuatu" ni...huhu..tak pernah tau jadi lagu ni...dahler penat nak menaip...penat nak pikir idea nak menaip...

13 comments:

Neeza.Areef said...

aik? ilang lg..3x ilang seekers..hehe..

Ayumi Comot said...

kalau xde teman, ayu rela xmakan kalau kat kedai2,hukhuk..kekok habis:P

Rinna said...

Laa cianyaa..makan sorang2 ker.. napa tak ajak kawan ke utk temankan.. :)

Bitt (double IS) said...

mcm merajuk jek roti bakar tu hehee

Deqna said...

jom bali ni kat mana? kat bali kah?

Mak Lagenda said...

minum teh tarik ice jerk?? Mkn pun roti..alahai. Tp mmg yea pun. Kalo makan x berteman, tarak syiok woo

oranglidi said...

peh. jauh sgt damansara. hehe. teh tarik ais tu mcm menarik.

My World said...

so look delicius....

JMR said...

btol2..klo sorg2 mmg takde selera kan..

Nava Krishnan said...

The toasted bread looks very tempting and making me hungry now.

Harun Ar said...

Hmmm..., Geramnya...., Hmmmm

Reena said...

Dear, last week kita pun pergi makan dekat Jom Bali ni tau :)

el said...

teh ais tu mmg mengancam abis