Klik Jangan Tak Klik

Sunday, February 26, 2012

Avon Body Ilusion ~ Pinggang ala ala Marilyn Monroe!!!

Ni dia barang terlatest aku beli 
ngan AVON
Aku ni nak "meniaga" entah bila
tapi kalau bab org dok hulur catalog rajinnyer aku mengorder
Nila "Avon Body Illusion"
yg ala ala SPANX tu
Hajat dihati mmg nak beli tapi rega mak aii

kebetulan yg ni ada offer
murah giler aku pun dgn laju rembatla satu
bess gak kalu pakai 
takde "perut" nak tersembol...dapatla lemak2 
dan spare tyre disembunyikan buat sementara waktu jer yer

tapi bukanler boleh hilangkan lemak2 tu utk selama2nyer
sekurang2nyer membantula gak 
bila pakai baju nampak ler ilusi selim melimnyer
cuma aku tak brp berkenan kekadang bila pakai
lama2 mende ni akan ternaik tp tak bergulung cam setengah brand tu
tapi ni boleh pakai
kalau ko pakai dress or baju kurung jer yer 
yang penting tak "menyakitkan" cam ko pakai corset
Jangan lupa ikut arahan yer!!!
kang habis rosak...
Bukan tu jer yg aku beli 
ada gak mende lain
eyeliner...tu cam tak bess..beli lepas tu tak guna
aku pun tak tau naper aku
cam tak smooth jer....tak suker!!!

Dulu masa aku amik course kecantikan 
cikgu aku ada kasitau...
jgn beli lipstik 
AVON nanti bibir itam

nak2 yg murah tahap gaban tu...careful!!
katanya sbb tu semua brg reject kat US...wallahualam betul ker tak
sejak tu aku tak berani langsung nak beli lipstik AVON
then rata aku tanya pun tak berani nak pakai lipstik AVON
dan pengalaman pun sama
bibir itam
Pastu beli minyak wangi la pulak
patutnyer order
"Far Away"
tetiba tukar ada versi botol lain pulak
bau ni kurenglaa
kerass sgt aku tak suka...prefer botol 
yg kaler pink black tu 
bau dia mild dan sweet
beli tu dptla free bedak
+ losyen tu...
yang tu mmg wangi

Psst: Bulan ni nyer promo ada payung santek...kalau aku dpt beli nanti aku kasi tayang yer..

9 comments:

ieda said...

kalau pakai kebaya sesuai dgn tu kan beb .. hurmmm ;)

Eri-chan said...

kerja hari ahad?

kesian u..sila sabar ek..

lady sempoy said...

aku pon ade bli jgk bende untuk rampingkn perut tu..tp yg lg 1 tu..x brape memuaskn ati lorh..

ratusiput said...

avon...aku ske perfume dia ngan bra je.sbb bra dia byk size besar then murah dr kat luo.design pun byk pilihan...brooch dia pun ske gak sbb tahan.

rasp said...

wewiiitt...
dah ler u selim melim...
pakai tu makin ramping ler....

Neeza.Areef said...

mmg..klu disua kan katalog laju je selak2 bli..nk jual mmg takkk la jwbnya

atty's said...

tp memang ada yg alergi pakai lipstick avon..

kty okeh je pakai apa pun..alhamdulillah

afro said...

fewitt.. bertambah cun la lepas pakai mende alah tu. ahaks.


#newpost1 teknologi parking sendiri ford escape
#newpost2 superman tak pakai underware merah dalam man of steel
#newpost3 natsumi hayashi si model terapung
#newpost4 telur direbus dalam air kencing di china

ct rahani said...

dulu2 suka gak barangan avon nih.. dh lama x membeli..