Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, January 25, 2012

Makeover Stage ~ Citer Fake Eyelashes pulak!!!!

 Bersambung kembali citer makeover belum habis lagi
siap bawak
"fake eyelashes"
sendiri..bagus make up retis aku
siap advice tak yah beli
Stage punyer mahal!!!!!
lucky aku mmg bnyk stock
macam2 jenis ada
Siap untuk ditenyeh!!!
eye shadow yg dipilih....nature colorss.....
mekap tak rock tapi more on retro
kata kombinasi 2 temakan
Macam2 jenis berus mekap dijual...
seronok pi sini leh terai macam2
Mekap bahagian mata...sebelum dan selepas pakai fake eyelashes
cuma yg frustnyer bukan mekap retis yg sepatutnya janji nak mekapkan aku tu
dia lambat dtg ganti org lain....sbb yg sepatut mekapkan aku tu janji nak buat 2 layer
tapi ni satu layer jer....huhu
lama tu masa amik nak mekap bahagian mata jer
Nak tengok selepas full makeover tunggu ler lagi yerrr!!!

Psst:  Aku sambung lepas long holiday sbb aku tau ramai tak tengok blog masa cutikan....mesti bnyk yg berjalan....termasukla aku hehe

14 comments:

rasp said...

suka tengok lashes bila pakai bulu mata pelesu tu...
blink2 nampak menggoda u :)

lieyalatif said...

cepat sis update selepas plak..tak sbar nak tgk nie...sure meletops debomb ni....

frust gak sbbopis lieya dah lame tak buat camni....tak de arah daku nak melaram bukan2 huhuhu

el said...

x sabaq nak tgul full pic posh ni...geram sggh muahahaha

Shibam Jelita said...

ok, akak tungguuuuuuuu :)

Mimy Hamid said...

ala posh bestnya...rugi pulak aku burnkan makeover stage tu...best la muka orang mekap kan...aku sukeeeeeeeee....jeles tau...tak sbar nak tengok muka cantik lepas makeover

syanasaid said...

huhu paling xreti mekap mata
hehee main tenyeh jek

Rinna said...

wow cantiknyaa dah pakai bulu mata pelesu..tuh.. teruja laa plak bila tgk posh pakai bulumata tuh terasa2 plak nak pakai.. tapi beli nya dak lagik..hehehe.. :)

Bitt (double IS) said...

ok tunggguuuu...hehehe owhh brush pon dia jual satu2 ehh? haritu p tanya tak de ponggg

ibh said...

Next..hehheehhe..nak tgk yg selepas siap makeover..

YanaMIB said...

mekap bhgn mata mmg plg leceh and paling lamaaaaaa...ms weds sy thn lps mmg rs nk tido je tggu mak andam menenyeh mata sy..haha~

Delimasari said...

part mata lama nk make-up tu

ieda said...

wah2 x sabor nie
den x pandai pakai mender2 nie ekkee;)

Neeza.Areef said...

menda yg x penah lg pkai sndiri adalah bulu mata pelsu..

Cik Ina Do Do Cheng said...

cantiklah fake eyelash tu, hari tu cik ina nak menerai pakai fake eyelash, jahat dorang tipu beli dapat gam kosong, saja beli yang murah buat permulaan.suka tengok posh pakai cam senang je.