Klik Jangan Tak Klik

Monday, December 5, 2011

Rasef Seafood Hat Yai~Breakfast Yang Menyedihkan!!!

Syiok sgt dapat makanan sedap2 kan...hamek ko!!!
kita pekena makanan tak sedap 
dan mahal pulak tu!!!!
Yelah pagi tu Mr and Mrs Zaidi tak keluar breakfast together atas sbb2 yang 
tak dpt dielakkan
jadi kami pun pandai2la jalan sendiri mencari breakfast
sekali jumpa la restoran ni
betul2 depan temple apatah tak hengat!!!
Terkagumlaaa dan tipah tertipu gakler tengok 
deko kat restoran yang masa kami datang pun langsung takde org
syiokla mula2...boleh privacykan!!
 Rupa2nyer patutla takde org sbb mmg tak sedap dah mahal!!

Meh tengok menu yang sedapla sgt!!!
"Nasi Kerabu" sedihkan...telur asin takde pun!!
aku order sbb my fav 
aku pantang jumpa makanan yang ada budu 
suka sgt!! walaupun bukan mek kelate
hehe

"Roti Canai" pesen Thai camni yer....bolehla tapi Malaysia nyer lagi sodap


Yang aku harapkan sgt2 sedap.....tapi malang tak sodap gak....dah ler kue teow depa 
pesen besar2
"Teh Tarik" yang aku mmg kaler pekat nampak sdp tp tak kick sgt pun
Muka mmg tak lalu nak ngabehkan breakfast yang sememangnyer menghampakan
Tengoklaaa tak habis pun...mmg paksa diri nak ngabehkan...dah mmg tak sedap
camno!! bukan nak membazir

Psst: Memang terkilan...mahal takper tapi makanan tu biarler sodapkan!!







14 comments:

Mimy Hamid said...

restoran halal..makanan ada..tp syg tak sedap..aduhai...sygnyaa

Delimasari said...

bla xsedap itu yg kte akan memebebelkan....posh...

ieda said...

uishh nampak terliuq sedap .. rasa x sedap ye .. huhuhu

syanasaid said...

pantang kan tgh2 lapar pastu makanan xsedap

rATu kEBaYA said...

sakit hati tau.. bila makanan tak sedap.. huhuhu.. sebab bila tak sedap.. lepas tu tak habis.. bila tak habis.. pehtu lapar.. dan mesti nak cari lagi makanan kan.. adoi..

rasp said...

nak buat camner kan sis...
tempat kita tak tahu...
try and error jer lah...

etiey.com said...

hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyyalh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

biasanya makanan belah sana sedap2 belaka tp tak tahulah kan... bukan semua restoran sama kan

Bitt (double IS) said...

betul tu u...dah tak sedap susah nak telann...huhh

Rinna said...

Aduiyaii.. geram gak kan..dpt makanan yg tak sedap.. tapi nak wat cam na..next time tgk gerai yg ramai org baru masuk..kalau tak de org tuh maknanyaa..tak sedap ler..tuh..hehehe.. :)

Searsir Beranda Pagi said...

beautiful food, hmm they seem good :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

posh ciannya ko, cik ina nampak pun tak menyelerakan terutama nasi kerabu tu. amboi tempat punya cantik.:(

el said...

npk sedap giler nasi kerabu tu..febret tu..sayang lor x sedap..bape hengget ler nasi kerabu tu eh posh

kakchik@ella said...

alaaaa .. sedih la bila makan makanan yg tak sedap.

latifah suleiman said...

Nasib jumpa entry ni..terus kiteorg cancle gi sini