Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, February 16, 2011

Pink fanatik!!!!!!!!

Salam korang bess yer semalam cuti sakan...
walaupun satu hari jer tetap bermaknakan
dah lama rasanya aku tak update citer ala2 pesen nikan
haruslah aku nak aktif balik....problem dah settle
tapi ada lagi problem melanda

tapi insyallah hanya masa akan menentukan
insyallah ada rezeki dapatla yer
don't worry setakat ni lum mental lagi
masih ada kekuatan nak meneruskan misi kehidupan ni
selagi diberikan "nafas" segala ujian yang mendatang haruslah ditangani
dgn penuh kesabaran...

kata pink kaler..apsal tetiba black kaler menjelma...
actually this is my office outfit...nak enterprem gak

Ni collection dari Sommerset Bay....mmg aku suka sgt...ala2 english gitu...material pun selesa
sesuai dgn regenyer $$$
about RM500 one suit...plus minus cam beli kat butiklaa....butik pun rege mak aii...
tapi walaupun rega mahal berbaloi sebab fashion ni classic tak lapuk dizaman
apa kata orang cam Vintage...ke Vantage

yang ni sesuai nak ke pejabat....shocking pink...material cotton..rega
RM89.90....from Isetan...Communique...design mmg cantek...kalu beli
mmg tak menyesal...cuma aku cotton ada kureng sikit....prefer chiffon
cuma chiffon ni yang tak bess jarang huhu
takper leh pakai inner...

yang ni pulak brand Jaya Jusco...RM59.90...jarang aku beli outfit kat JJ ni design kureng
tapi bila tengok tang ropol2...terus terpikat...
JJ kenala ikut trend semasa...ni design alahai nyonya2 saper nak pakai
hehe

Pandangan dari sisi....

Psst: Aku takler minat sgt dgn pink....tapi kalu takde purple...alamatnyer aku amiklah kaler pink compare to other kalerkan..hehe



23 comments:

MeMHaliD said...

sukaaaaaaa..pink gak.....tang ropol2 tu seksi...auuu

Sweet like Strawberry said...

i do love pink...cantik kan baju yg ader ropol2 bagai hehee

☆ lieya latif ☆ said...

CANTIK SIS!! sume kene ngan badan u tau....org badan slim sume baju pun cun kalo di gayakan hihihihi

rasp said...

fink kaler....
suka tengok tapi cam tak kena dgn jiwa i gak...

Isteri Yang Comel said...

cantek dan voge.. suke rkaler pink nie...

k.a.s said...

x kisah harga mahal kan.. janji puas hati. nice dress btw. xD

atty's said...

baju kebaya pink tu memang cantik..dan tak lapuk dizaman.

ratusiput said...

baju aku byk gak bli jusco...arcadia....kena pandai cari la...lgpun dia byk saiz besar plus rega pun takla mahal sgt...cuma lately skang ske bli kat dorothy perkin lak...tp jusco still pilihan utama...maklumla xl ehehe...

Mr feckry said...

cool jg pink ni

SyaNa said...

i loiikee yg from Isetan tu
tp kalo kain chiffon yes lg cun rasanye
lembut jek kan..
tp design gini mmg suke sgt2

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

22 cantek...i loikes...

el said...

cantek baju ropol2 kt JJ tu :)
yg baju dr SS tu pun cantek..rege pun cantek org yg pakai tu of kos lah cantek hahahaha

qellissa said...

i loike pink!cun banget!org kurus tggi pakai ape2 pun nampak cun!

AngahSayang2314 said...

bab ropol2 tue angah suka hehehe

makdara TERdiva said...

yg last ropol2 tu cantik :D

ieda said...

uishh cantik2 beb .. yg ada ropol tuu menarik sgt2 :)

Azmiezas said...

amboii..semua pinky..cantek2 gitew..sessuaii..utk Posh..

dah pilih ke mana nak beli??..

Amira Naddia said...

peehhh..show off bodi kerengge!

jeles nieh!

kamu tak mkn nasik ke leh dpt bodi cenggitu?

s.y.a.r.q said...

baju soft pink yang kebaya tu lawa!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik rr beb....

Rinna said...

Cantik laa baju ala kebaya tuh..sweet jerk kalernya.. sesuai ngan posh.. :)

tiefazatie said...

wah!sgt cantik!pinky!

-AnisZafirah- said...

Wow, cantik, suka tgk pic2 ue, esp yg pink tu..